Ексклюзиви
середа, 22 травня 2013 11:19

Українці голосують за Януковича, бо бояться жити при Арсенієві Петровичу Януковичу - експерт

Українці голосують за Януковича, бо бояться жити при Арсенієві Петровичу Януковичу - експерт
Фото: odessa.comments.ua

Політолог Кость Бондаренко переконаний, що українці розчаровані політиками загалом, тому будь-хто, "хто вступає в річку політики - одразу ж обвалює свій рейтинг".

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Немає морального авторитета, немає того, хто би мав, або користувався би такої підтримкою громадян. На сьогоднішній день, суспільство розчароване політиками загалом, тому будь-хто, хто вступає в річку політики - одразу ж обвалює свій рейтинг", - наголосив політолог.

Говорячи про те, чи є такі передумови наразі, чи може зараз з'явитися така людина, політолог зауважив: "Найближчих років п'ять ми мусимо пройти період, коли народ побачить, та пройде розчарування в політиках. Коли вже відійдуть від шоку, тоді може й повірять люди в когось".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко і Лазаренко повинні погасити борги ЄЕСУ - Олійник

Окрім того, він наголосив, що не має жодних ілюзій щодо майбутніх президентських виборів, тому що все одно переможе система, тобто навіть опозиціонери стануть "Януковичами".

"Я не роблю жодних ілюзій щодо виборів президента в 2015 році, тому що хто би не переміг, ми все одно отримаємо Януковича. Чи переможе Віктор Федорович Янукович, чи переможе Арсеній Петрович Янукович, чи переможе Віталій Володимир Янукович", - підкреслив Бондаренко.

"Думаю так, бо надто добре знаю тих людей, і знаю, що цих людей формує не їхній внутрішній психотип, а система, а систему змінити жоден із них не хоче", - висловив думку експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи у Раді питали міністрів про перешкоджання завтрашньому мітингу в Києві

Також, за його словами, українці голосують за Януковича, тому що "бояться жити при Арсенію Петровичу Януковичу". "Рейтинг Януковича тримається на тому, що більшість громадян, які готові голосувати за нього, голосують за нього не через те, що він такий добрий, а тому що вони бояться жити при Арсенію Петровичу Януковичу", - резюмував він.

Нагадаємо, 18 травня у Києві під час загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!" "Батьківщина", "УДАР" та "Свобода" підписали Декларацію про координацію дій в боротьбі з режимом Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Українці голосують за Януковича, бо бояться жити при Арсенієві Петровичу Януковичу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути