Ексклюзиви
понеділок, 11 серпня 2008 14:04

Україна вже не проти повернення російського флоту до Севастополя?

Україна на сьогодні вивчає договір про базування російського Чорноморського флоту військово-морських сил РФ та готова до переговорів з РФ з приводу повернення кораблів ЧФРФ с зони бойових дій на місце постійного базування в Севастополь.

Про це на брифінгу в МЗС повідомив спеціальний представник Президента України в Грузії, заступник міністра закордонних справ Константан Єлисєєв.  "Ми готові до переговорів щодо повернення кораблів", - зазначив Єлісєєв.

Він також не виключив, що ця конфліктна ситуація (з приводу заяви кримського МЗС щодо можливості недопущення російських військових кораблів в Севастополь) може бути вирішена шляхом складання відповідної угоди.

Разом з тим Єлісєєв не дав прямої відповіді на питання, чи будуть допущені вищезазначені кораблі в Севастополь, заявивши, що зараз це питання перебуває на вивченні українською стороною, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Україна вже не проти повернення російського флоту до Севастополя?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути