Ексклюзиви
пʼятниця, 04 жовтня 2013 01:48

Україна повністю не виконала жодного пункту вимог для євроінтеграції - ЄС

Україна повністю не виконала жодного пункту вимог для євроінтеграції - ЄС
Фото: euukrainecoop.net
Глава представництва Європейського Союзу в Україні заявляє, що українська влада в повному обсязі не виконали жодного пункту зобов'язань, необхідних для підписання угоди про асоціацію. Однак прогрес у цьому напрямку зазначається

Україна ще повністю не виконала жодного з пунктів зобов'язань, необхідних для підписання угоди про асоціацію. Про це повідомила заступник голови представництва Європейського Союзу в Україні Марія Юрікова, інформує РБК-Україна.

"Ми не думаємо у відсотках. Є пункти, які треба виконати. Ні одного з них Україна повністю не виконала. Видно, що йде прогрес, йде процес виконання, але ще жоден з пунктів виконання ми не оцінили, що він повністю виконаний", - зазначила Юрікова.

За її словами, для досягнення відчутного прогресу, необхідно вдосконалити виборче законодавство і ряд інших законів.

"Якщо ми говоримо про закон про генеральній прокуратурі, то законопроект був зроблений у співпраці з експертами Ради Європи, він був відправлений на розгляд Венеціанської комісії. Українська сторона зобов'язалася удосконалити закон відповідно до висновків Венеціанської комісії. Якщо цей закон буде прийнятий у парламенті, то це буде прогрес. Також, ми запропонували реформу міліції. Ми не бачимо істотного розвитку в цьому напрямку, але Україна зобов'язалася це зробити", - додала Юрікова.
Зараз ви читаєте новину «Україна повністю не виконала жодного пункту вимог для євроінтеграції - ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути