четвер, 15 квітня 2010 15:40

Україна підняла ціну на транзит газу для Росії

Україна підняла ціну на транзит газу для Росії

Ставка транзиту російського газу територією України у другому кварталі п.р. зросте з 2,78 до 2,84-2,88 дол. за 1 тис. кубометрів на 100 км.

Про це повідомив начальник управління роботи з країнами ближнього зарубіжжя ВАТ "Газпром", директор ТОВ "Газпром Збут Україна" Анатолій Подмишальский сьогодні у Києві під час українсько-російського ділового форуму.

"У другому кварталі ставка зросте на 6-10 центів", - сказав він. При цьому Подмишальский відзначив, що у 2010 році "Газпром" планує істотно наростити об`єми транзиту газу територією України – до 116,9 млрд. куб. м. Він також нагадав, що минулого року цей показник становив 95,8 млрд. куб. м.

Також Подмишальский відзначив платіжну дисципліну з боку НАК "Нафтогаз України".

За останні півтора роки українська держкомпанія завжди своєчасно здійснювала оплату за поставлені об`єми газу", - сказав він.

Нагадаємо, ставка транзиту російського природного газу територією України у першому кварталі 2010 року становила 2,78 дол. за 1 тис. куб. м на 100 км.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Україна підняла ціну на транзит газу для Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути