Ексклюзиви
четвер, 08 квітня 2021 15:06

Україна оголосила "міністра зв'язку" ЛНР у розшук

Україна оголосила "міністра зв'язку" ЛНР у розшук
Фетісов продовжує організовувати роботу "міністерства". Фото: ТАСС

Так званого міністра зв'язку та масових комунікацій окупаційної адміністрації Росії в Луганській області оголосили в розшук. Україна повідомила Олегу Фетісову про підозру.

Повідомляє Офіс генпрокурора.

Йому інкримінують вчинення дій з метою насильницької зміни, повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

"Підозрюваний забезпечує нормативно-правове регулювання політики окупаційної адміністрації РФ у Луганській області на непідконтрольній органам державної влади території, комунікацію зі ЗМІ для формування через них у місцевих жителів ідеології Російської Федерації", - зазначили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Гаазького трибуналу направили матеріали про воєнні злочини Росії

Фетісов продовжує організовувати роботу "міністерства" шляхом участі в проведенні нарад у так званих комітетах та колегіях та ухвалює одноособові рішення, обов'язкові для виконання населенням тимчасово окупованої території Луганської області. Він виконує вказівки керівництва та званої ЛНР, направлені на загальне функціонування системи "органів влади" окупаційної адміністрації РФ у Луганській області.

У кінці березня СБУ затримала на Харківщині бойовика ЛНР. У нього знайшли сховище з боєприпасами, де були десятки гранат, вибухівки й кілька тисяч патронів.

Ситуація на Донбасі погіршується. Росія стягує війська до кордону з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Україна оголосила "міністра зв'язку" ЛНР у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути