середа, 07 липня 2010 13:52

Юхновський хоче наступника з Києво-Могилянської академії

Юхновський хоче наступника з Києво-Могилянської академії

Екс-голова інституту Національної пам"яті Ігор Юхновський сам ініціював своє звільнення. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Тому що мав відійти від своєї роботи. Все одно залишив би інститут, тому що мій вік не дозволяє повноцінно ним керувати. Питання було в тому, хто може зайняти моє місце. Ми вже зі звільненим віце-прем"єром Семиноженком обговорювали цю тему. Він повідомив, що буде замість мене. Я зрадів, бо в такому випадку статус інституту суттєво підвищувався. Тому написав заяву. Але Семиноженко не очолив інститут", - зауважив Юхновський.

Екс-голова не знає, хто після нього очолить інститут.

"Ганна Герман казала, що вони знайдуть достойну кандидатуру. Може, так і буде. Було б добре, щоб я зустрівся зі своїм наступником. Треба передати справи. Я зробив цей інститут. Тому мені важливо, хто буде продовжувати мою роботу. Рекомендував би на цю посаду Володимира Панченка із Києво-Могилянської академії. Я б цього дуже хотів, бо це чудова кандидатура. Він самостійна і обізнана людина. Начальства не боїться", - зазначив він.

"А я думаю повернутись до фізики. Можливо, буду займатися економікою, яку покинув перед приходом до інституту. Ще буду малювати, займатися з правнуком і доглядати господарство", - додав Юхновський.

Зараз ви читаєте новину «Юхновський хоче наступника з Києво-Могилянської академії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути