неділя, 15 липня 2012 03:06

Уго Чавес: або я, або громадянська війна

Уго Чавес: або я, або громадянська війна
gawker.com

Президент Венесуели Уго Чавес заявив, що в тому випадку, якщо він програє на виборах глави держави, країну чекає громадянська війна/

Про це повідомляє агентство Синьхуа з посиланням на місцеві ЗМІ.

"Якщо кандидат від правих сил заступить на пост глави країни, це покладе кінець соціальним реформам, які проводилися протягом 14 років (мого) правління, і в результаті в країні настане громадянська війна", - заявив венесуельський лідер під час зустрічі з виборцями в штаті Ансоатегі на північному сході країни.

У Венесуелі першого липня офіційно розпочалася президентська кампанія, в рамках якої Чавес планує відвідати низку штатів. Голосування має пройти в цій латиноамериканській країні сьомого жовтня цього року.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Венесуелі влаштували великий парад в честь балотування Уго Чавеса на третій строк

У виборах беруть участь кілька кандидатів, але тільки Чавес і єдиний лідер опозиції Енріке Капрілес мають реальні шанси на перемогу. За останніми опитуваннями громадської думки, поки Чавес випереджає свого супротивника в симпатіях виборців і має більше шансів для переобрання третій раз поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Уго Чавес: або я, або громадянська війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути