Ексклюзиви
субота, 13 липня 2013 04:50

"Ударівці" готують звернення до Генпрокуратури та МВС з приводу побиття активістки

"Ударівці" готують звернення до Генпрокуратури та МВС з приводу побиття активістки
Фото: podrobnosti.ua

Народні депутати від "УДАРУ" готують депутатські звернення щодо розслідування справи про побиття жінки міліціонером на ринку Святошинського району у столиці та щодо подальшої роботи ринку загалом. Про це повідомив "ударівець" Роман Чернега після наради за участю народних депутатів, ініціативної групи підприємців з ринку та правоохоронців, зокрема, начальника головного управління МВС Києва, передає УНН з посиланням на прес-службу політсили.

"Ми готуємо відповідні звернення до Генпрокуратури та МВС щодо всіх цих подій. Це стосується не тільки побиття жінки, але і роботи ринку, оскільки за словами торговців з них збирають побори невідомі люди і це має ознаки рекету. Це вже має ознаки злочину за участі організованого кримінального угрупування", - сказав Р.Чернега.

Помічник Віталія Кличка Володимир Бондаренко зазначив, що під час переговорів працівники ринку звинуватили міліцію у кришуванні рекетирів, які збирають кошті з підприємців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін і Обама по телефону обговорили ситуацію навколо Сноудена

"Продавці кажуть, що у них є докази. Вони масово пишуть заяви про погрози з боку міліції", - зазначив В.Бондаренко.

Він також додав, що стосовно керівництва райуправління міліції буде проведене розслідування, результати якого мають оприлюднити.

Нагадаємо, активістка КУПРу написала заяву до міліції про те, що її ударив працівник міліції на ринку "Шлях", що в Святошинському районі Києва. Пізніше стало відомо, що підприємці із ринку "Шлях" закривають свої кіоски і їдуть до Святошинського райвідділу міліції, щоб розшукати правоохоронця, який побив активістку на ринку.

За заявою активістки КУПРу щодо її побиття міліціонером на ринку "Шлях" в Святошинському районі Києва відкрито кримінальне провадження.

Наразі начальник Святошинського райуправління міліції відсторонений від виконання обов'язків.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівці" готують звернення до Генпрокуратури та МВС з приводу побиття активістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути