Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2013 22:51

Активісти зламали паркан біля святошинського райвідділу міліції

Активісти зламали паркан біля святошинського райвідділу міліції
Фото: tvi.ua

Активісти зламали паркан Святошинського райвідділку міліції, співробітник якого вдарив дівчину на ринку "Шлях" за прохання говорити українською.

Про це Gazeta.ua повідомив активіст Микола Єременко.

"Було зламано паркан Святошинського РВВС. Це сталося внаслідок того, що сюди проходили народні депутати. У середині райвідділку перебувають депутати від об'єднаної опозиції та "Удару". Лишаємось тут на ніч, вимагаємо приїду Захарченка та взяття під варту міліціонера Андрія Ганисика" - зазначив Єременко

Як відомо, 12 липня київський міліціонер кулаком вдарив активістку Коаліції учасників помаранчевої революції за прохання розмовляти з нею українською мовою. Інцидент стався на ринку "Шлях", коли міліція намагалася розігнати продавців продуктів.

Дівчина звернулася до лікарів. Згідно з повідомленням Мельниченка, у неї була підозра на ушкодження нирки, можливий також перелом ребра. Станом на 21.40 постраждала поїхала з лікарні в прокуратуру.

Ввечері співробітники ринку, а також активісти КУПРу та інших політичних організацій почали штурм Святошинського райвідділку міліції.

Зараз ви читаєте новину «Активісти зламали паркан біля святошинського райвідділу міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

134

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути