середа, 27 лютого 2013 22:43

УДАР збирається боротися за персональне голосування у Київраді

УДАР збирається боротися за персональне голосування у Київраді
"Ударівці" хочуть проконтролювати персональне голосування депутатами Київради на засіданні у четвер. Фото: mukachevo.net

Народні депутати фракції УДАР мають намір проконтролювати персональне голосування депутатами Київради на засіданні у четвер, повідомляє прес-служба партії УДАР у середу.

За словами депутата фракції Валерія Карпунцова, у ході попереднього засідання Київради 21 лютого деякі депутати голосували чужими картками.

"Як приклад - голосування за схему розміщення МАФів, підприємці неодноразово заявляли, що ця схема є корупційною. Прагнучи протягнути цей законопроект, деякі депутати не стрималися і голосували не тільки за себе, але і за сусіда", - цитує прес-служба слова Карпунцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати домовилися про персональне голосування

У цьому зв'язку в партії нагадують, що голосування за іншого депутата є злочином, грубим порушенням Конституції та законів України, а також норм суспільної моралі.

"Народні депутати від УДАРу, які були депутатами Київради, будуть не тільки стежити за дотриманням законів у залі Київради, але і всіляко допомагати вирішувати питання Києва у стінах Верховної Ради", - підкреслив Карпунцов.

Нагадаємо, опозиційні депутати блокували роботу Верховної Ради України з 5 по 22 лютого. Як результат - парламент прийняв зміни до Регламенту Верховної Ради щодо персонального голосування.

Зараз ви читаєте новину «УДАР збирається боротися за персональне голосування у Київраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути