четвер, 05 вересня 2013 13:19

УДАР заявляє про тиск з боку ПР

УДАР заявляє про тиск з боку ПР
Фото: ukrinform.ua

Нардеп від фракції УДАР Валерій Карпунцов розповів про тиск на його однопартійців з боку депутатів від Партії регіонів, які вимагають голосувати за їхню редакцію євроінтеграційних законів.

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам.

"На жаль, влада використовує Вільнюський саміт як тиск на опозицію. Вони нам кажуть: хочете - голосуйте, не хочете - ми вас звинуватимо в тому, що ви зриваєте підписання Угоди про асоціацію... І виходить так, що їжаки плакали, кололися, але їли кактуси", - поскаржився Карпунцов.

За його словами, регіонали вимагають проголосувати за призначення перевиборів не на п'яти, а на семи мажоритарних округах. Проте опозиція виступає проти цього, оскільки вважає, що депутатів Балогу та Домбровського ВАСУ позбавив мандатів незаконно.

Водночас позиція фракції "УДАР" не є категоричною щодо цього питання, оскільки "ставки надто високі", зазначив нардеп. Ще одним спірним питанням, за його словами, є дата проведення цих виборів. "Була узгоджена дата - початок грудня, зараз влада хоче підсунути цю дату ближче до нового року. Спочатку говорили про 15, тепер ніби вже про 20-ті числа. Зараз у кабінеті Голови Верховної Ради відбуваються політичні домовленості щодо цього питання", - поінформував Карпунцов.

Він також додав, що опозиція не дасть звинуватити її у зриві голосування за законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «УДАР заявляє про тиск з боку ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути