середа, 22 травня 2013 10:42

УДАР вимагає від "регіоналів" вибачень перед журналістами

УДАР вимагає від "регіоналів" вибачень перед журналістами
Ірина Геращенко. Фото: lb.ua

Фракція УДАР вимагає від Партії регіонів вибачень перед журналістами та українським суспільством за те, що вони розколюють країну.

Про це, виступаючи із парламентської трибуни, сказала Ірина Геращенко.

Вона запропонувала ПР, "перед тим, як виводити своїх бойовиків на вулиці", провести їм курс в історію, та розказати їм, що таке "фашизм". Звертаючись до жінок-"регіоналок", вона сказала: "Коли трапився інцидент із сніжками, лідери опозиції вибачилися перед вами, але ми чомусь досі не почули вибачення ваших антифашистських лідерів перед нашою колегою".

Також вона попросила вважати запитом до прем'єра Миколи Азарова її виступ з приводу часі бюджетників у антифашистському мітингу. Вона нагадала, що Азаров в Раді обіцяв, що працівник бюджетної сфери не будуть силоміць зігнані на акцію.

За її словами, до депутатів з УДАру надходять скарги учителів із Київської області щодо примусової участі у марші, а також вона сказала, що така ж сама ситуація була в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «УДАР вимагає від "регіоналів" вибачень перед журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути