субота, 03 листопада 2012 04:07

"УДАР" технологічно пригальмували на фініші кампанії – політолог

"УДАР" технологічно пригальмували на фініші кампанії – політолог
Віталію Кличку довелося тримати відразу два удари з різних боків: від "регіоналів" і колег по опозиції. Фото: Анатолій БАБАК

Наприкінці виборчої кампанії партію "УДАР" інформаційно й політично  атакували відразу з двох різних боків: від "регіоналів" і колег від опозиції.

Про це заявив на прес-конференції політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"За різними свідченнями, які я отримав в останні дні з різних джерел, подейкують, що саме на фініші кампанії різко скоротили фінансування "УДАРу" їхні спонсори. Можливо, власних коштів не вистачило, а, можливо, була жорстка команда пригальмувати "УДАР", – розповів політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для "УДАРу" зараз головне зцементувати своє електоральне ядро – політолог

"Мені здається, що в середині кампанії Партія регіонів трохи змінила стратегію, – продовжив він. – Якщо на першому етапі вони головний удар проти опозиції сконцентрували на "Батьківщині", то після того, як почали різко зростати рейтинги "УДАРу" й самого Віталія Кличка, вони переключилися на критику "УДАРу". Ми пам'ятаємо ролик Партії регіонів, і мені здається, що вони вирішили обрізати ще й канали фінансування".

Тому, за словами Фесенка, "УДАР" технологічно пригальмували на фініші кампанії.

"Наприкінці кампанії "УДАР" фактично отримав два удари з різних боків: і від "регіоналів", і від колег по опозиції. Була потужна інформаційна й політична атака з боку "Батьківщини" й "Свободи", які намагалися відтягнути від "УДАРу" частину голосів. Це їм вдалося, що, на жаль, є проявом внутрішньої конкуренції, внутрівидової боротьби вже в опозиційному таборі", – констатував політолог.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" технологічно пригальмували на фініші кампанії – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути