субота, 07 вересня 2013 10:04

Удар по Сирії підтримали 11 країн "Великої двадцятки"

Удар по Сирії підтримали 11 країн "Великої двадцятки"
Фото: globalpost.com

Одинадцять країн "Великої двадцятки" заявили, що підтримують дії США щодо Сирії навіть у відсутність мандату РБ ООН. Текст заяви, яку підписали Австралія, Канада, Франція, Італія, Японія, Південна Корея, Саудівська Аравія, Іспанія, Туреччина, Великобританія і США, поширив у п'ятницю Білий дім, повідомляють РИА Новости.

"Країни, що підписали документ, послідовно підтримували жорстку резолюцію Ради Безпеки ООН, враховуючи, що керівництво міжнародним реагуванням є відповідальністю Ради Безпеки, але також визнають, що РБ залишається паралізованим, як це було протягом двох з половиною років. Світ не може чекати, поки невдачею закінчаться нескінченні процеси, які можуть призвести тільки до зростаючим страждань в Сирії та міжнародної нестабільності ", - йдеться у заяві.

"Ми підтримуємо зусилля, зроблені Сполученими Штатами та іншими країнами щодо забезпечення заборони на використання хімічної зброї", - зазначено в документі.

Зараз ви читаєте новину «Удар по Сирії підтримали 11 країн "Великої двадцятки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути