четвер, 05 вересня 2013 11:19

Арабські країни профінансують удар США по Сирії - держсекретар

Арабські країни профінансують удар США по Сирії - держсекретар
Фото: ntv.ru

Держсекретар США Джон Керрі заявив, що витрати на проведення воєнної операції в Сирії вже пообіцяли покрити арабські країни.

При цьому він не уточнив, які саме держави дадуть гроші, запевнивши лише, що фінансування американських військ - питання вирішене. За останніми повідомленнями, зараз у Дамаску й Ідлібі йдуть запеклі бої. Бойовики атакували позиції урядової армії, військові відповіли артилерійським ударом, передають іноземні ЗМІ.

Напередодні в США комітет з міжнародних справ американського сенату схвалив застосування військової сили проти Сирії. Тепер документ мають направити на розгляд повного складу верхньої палати конгресу. Пентагон оприлюднив приблизні витрати на проведення атаки. За найскромнішими підрахунками, доведеться витратити близько 200 млн доларів. Згодом з'ясувалося, що витрати на проведення операції вже пообіцяли покрити арабські країни.

Зараз ви читаєте новину «Арабські країни профінансують удар США по Сирії - держсекретар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути