вівторок, 13 листопада 2012 09:55

УДАР не веде жодних переговорів ані з "Регіонами", ані з іншими політсилами - Наливайченко

УДАР не веде жодних переговорів ані з "Регіонами", ані з іншими політсилами - Наливайченко
Валентин Наливайченко. Фото: podrobnosti.ua

Партія УДАР жодних перемовин щодо майбутніх посад ні з ким не веде.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав член партії УДАР Валентин Наливайченко.

Зокрема, він підкреслив, що зараз партія Віталія Кличка займається тим планом дій, який вона узгодила з іншими опозиційними політсилами.

"План спільних дій передбачає захистити кожного, хто переміг. Далі він чітко передбачає - якщо будуть чесні люди, а не шулера чи злодії, поруч сидіти, тоді заходимо в парламент і перше наше голосування — за особисте голосування, - наголосив він. - Друге — це скасування депутатської недоторканності".

Політик пояснив: "Ми говоримо зразу всім і відверто в очі — особисте голосування і більше ніякої імітації парламенту, жодних диригентів, підміна один одного, коли за 10, за 100 проголосували, скасували українську мову, залишили чужинський флот і т.д. А потім країни немає, і політичної відповідальність також. Ні, ми говоримо одразу і в цьому об'єдналися — ми не дамо більше ні собі, ні іншим спотворити голосування в тому числі в парламенті, в тому числі використовуючи чужі картки".

Наливайченко наголосив, що саме цими питаннями буде зараз займатися партія і про кадрові призначення не думаю та ні з ким не домовляється: "Жодних переговорів, принаймні партія Кличка, не веде ані з ПР, ані з КПУ, ані з іншими політсилами щодо посад. Нам зараз це зовсім не цікаво. Нам цікаво, щоби парламент був іншим. Ми обіцяли чесних політиків, і ми хочемо, щоби політики були чесними".

Зараз ви читаєте новину «УДАР не веде жодних переговорів ані з "Регіонами", ані з іншими політсилами - Наливайченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути