Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2013 12:05

УДАР хоче почути версію Захарченка щодо згвалтування на Миколаївщині

УДАР хоче почути версію Захарченка щодо згвалтування на Миколаївщині
Віталій Карпунцов. Фото:news2000.com.ua

Народний депутат від УДАРу Валерій Карпунцов хотів би почути версію міністра внутрішніх справ щодо подій у Миколаївській області, де міліціонери побили і згвалтували дівчину.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я сподіваюся, що доповідь міністра не буде такою як після мітингу 18 травня у Києві. Зараз при такій ситуації є актуальним питання відповідальності керівника МВС", - зауважив депутат. Карпунцов повідомив, що УДАР визначиться щодо можливого ініціювання відставки Захарченка після його виступу в парламенті. Політик звернув увагу, що по всій Україні перманентно виникають соціальні бунти, як це сталося на Миколаївщині. Він вважає, що такі ситуації не є дивними, тому що всі зусилля міліція направляє не на виконання своїх обов'язків, а на боротьбу із політичними опонентами.

Також розказав, що сьогодні вранці на Миколаївщину виїхало чотири "ударівця" - Павло Рябітін, Федір Негой, Роман Чернега та Павло Різаненко.

Зараз ви читаєте новину «УДАР хоче почути версію Захарченка щодо згвалтування на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути