пʼятниця, 14 червня 2019 01:26

У Зеленського розповіли про союзників і конкурентів

У Зеленського розповіли про союзників і конкурентів
Партія "Слуга народу" не готова об'єднуватися зі старими політсилами. Фото: Кореспондент

Партія Володимира Зеленського "Слуга народу" не вважає конкурентом партію "Голос" Святослава Вакарчука, хоч і перетинається "у деяких регіонах на Заході, трохи в Києві".

"Тому що ми за одне і те ж. От на Сході у нас конкуренти "Опоблок" і "За життя", - розповів очільник штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в інтерв'ю Українській правді.

Він зауважив, що можливість коаліції з "Голосом" треба обговорювати.

Крім того, також можливий союз із партією "Сила і честь". "Смешка можна віднести до нових сил. Його партія раніше брала участь у виборах, але в його списку є нові спеціалісти", - зазначив голова штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському та Вакарчуку світить коаліція, а "ветеранам" Ради - політичний цвинтар

За словами Корнієнка, позиція його партії стосовно "старих сил": "Опоблоку", "За життя" і "Батьківщини", а саме не утворювати з ними союзу, не змінилася.

"Раніше Володимир Зеленський уже заявляв, що з подібними силами союзів не буде. Він говорив про всі старі політсили. Ця позиція у партії зберігається", - зазначив він.

У травні представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук сказав, що партії "Слуга народу" хотілося б взяти на себе одноосібну відповідальність.

Якщо ж цього не вийде, партія буде розглядати пропозиції, які будуть відповідати її планам і програмі.

За його словами, партія "Слуга народу" згодна створити коаліцію з політичними силами, готовими об'єднатися навколо ідей, а імена політиків їм не важливі.

"Для нас пріоритет не в прізвищах, фракціях, партіях і підходах, тому що ми ще не знаємо, хто буде в новому парламенті", - зазначив Стефанчук.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського розповіли про союзників і конкурентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути