пʼятниця, 28 серпня 2020 16:29

У Зеленського представили заміну бунтівному меру Черкас
5

Кандидатом від партії "Слуга народу" в мери Черкас став засновник аграрної компанії "Укравіт" Віталій Ільченко. Його представили у присутності президента Володимира Зеленського в п'ятницю.

 

Під час представлення команди Зеленський виступив на сцені під логотипом "Зе! Місцеві".

 

"У цілому на Черкащині дуже сильна команда. Хочу, щоб ви її підтримали. Не можу зараз агітувати, тому скажімо так: підтримали оплесками. А ви знаєте, що робити", - заявив Зеленський.

Разом із ним на заході були низка народних депутатів від СН, керівник Офісу президента Андрій Єрмак, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не буде мера — приїду" - Зеленський знову згадав про міського голову Черкас

"Це професійні люди. Нам потрібні були сили і час, щоб домовитися, щоб ці люди справді пішли.

Останні декілька років різні політики колишні, вони, на жаль, почали ділити людей на патріотів і зрадників. І завжди ці люди, дуже відомі політики, вони так, знаєте, до мене звертаються, приходять на Банкову, страйкують. І завжди кажуть, цитуючи велетня думки Тараса Григоровича Шевченка. Сьогодні ледь не доїхав сюди по цій дорозі. У мене питання до цих людей, які цитують Шевченка: "А можна, якщо ви такі патріоти, за ці всі роки, хоча б зробити дорогу? Саме до Шевченка, якого ви завжди цитуєте".

Патріот - це не той, хто красиво говорить, а той, хто діє. Бачу на сцені команду, яка діятиме. І ми точно побудуємо цю дорогу", - сказав президент.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розігрували свиней і кролів: "слугу" піарили концертом за бюджетні гроші

Міська влада Черкас із 1 травня пом'якшила карантин для частини підприємців міста, хоча в Україні такі послаблення було заплановано на 11 травня. Поліція почала кримінальне провадження.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що послаблення карантину в місті безпечне, а правоохоронних органів він не боїться. Президент Володимир Зеленський назвав Бондаренка бандитом.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського представили заміну бунтівному меру Черкас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути