Ексклюзиви
субота, 19 лютого 2022 04:03

У Зеленського відреагували на заяву Байдена про напад РФ

У Зеленського відреагували на заяву Байдена про напад РФ
Подоляк: Україна сподівається на дипломатію. Фото: © sud.ua

Україна скористається шансом для дипломатії. Однак ніхто не знає, "які думки в голові" у президента Росії Володимира Путіна.

Про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк сказав CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західна розвідка розкрила сценарій нападу Росії на Україну - що про нас пишуть у світових ЗМІ

Подоляк зазначив, що позиція президента США Джо Байдена, безсумнівно, заснована на інформації розвідувальної спільноти. Він пояснив, що "це не питання згоди або незгоди із заявами".

Однак, "слід звернути увагу на більш важливий сенс у словах президента Байдена: він підтвердив, що шанс для дипломатії все ж є. І ми скористаємося цим шансом", - сказав Подоляк.

Інший високопоставлений український чиновник повідомив CNN, що президент України Володимир Зеленський візьме участь у Мюнхенській конференції з безпеки в суботу, і планує повернутися до Києва цього самого дня. Остаточно "ситуація з безпекою буде переглянута вранці".

Президент США Джо Байден заявив, що Росія планує напасти на Україну, зокрема на Київ. Напад може статися в найближчі тижні.

Про це Байден сказав у зверненні щодо ситуації в Україні. "Росія зараз практично оточила Україну з Білорусі вздовж російського кордону на півдні. У нас є підстави говорити, що Росія хоче напасти на Україну наступні тижні-дні. Ми думаємо, що вони нападуть на Київ. Там 2,8 мільйони населення", сказав президент США.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського відреагували на заяву Байдена про напад РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути