понеділок, 01 листопада 2010 11:00

У Запоріжжі закрилися виборчі дільниці. Через перемогу "бютівця"?

У Запоріжжі закрилися виборчі дільниці. Через перемогу "бютівця"?

Запорізька міська територіальна виборча комісія рекомендувала дільничним виборчим комісіям зупинити підрахунок голосів і прийняти рішення про "технічну перерву" до 14.00 сьогоднішнього дня "через втомленість людей".

В той же час, за інформацією спостерігачів "Опори", підрахунок був зупинений саме тоді, коли усі бюлетені вже були пораховані і залишилося тільки підписати протоколи про результати голосування.

За попередньою інформацією, серед кандидатів у мери Запоріжжя лідирує кандидат від "Батьківщини" Олександр Сін.

Перемагає "бютівець" і за даними екзит-полів.

Так, за даними екзит-полу, проведеного компанією "Research & Branding Group", у Володимира Кальцева – 34,95%, в Олександра Сіна - 39,35%. За даними екзит-полу, проведеного "Савік Шустер студіос", в Олександра Сіна 41,26%, у Володимира Кальцева – 31,5%.

Між тим, за даними спостерігачів "Опори", до будівлі міської ради, де знаходиться Запорізька міська ТВК, підтягуються численні загони правоохоронців.

Водночас, за неофіційною інформацією, сьогодні вночі Олександр Сін отримав пропозицію вступити до Партії регіонів в обмін на збереження його перемоги на виборах мера, йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі закрилися виборчі дільниці. Через перемогу "бютівця"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути