середа, 07 березня 2012 08:09

У Запоріжжі "Сильна Україна" влилася в Партію регіонів

У Запоріжжі "Сильна Україна" влилася в Партію регіонів
Керівник Партії регіонів у Запорізькій міськраді Роман Таран

Запорізькі міські організації "Сильна Україна" та Партія регіонів підписали меморандум про співпрацю.

Як повідомив прес-секретар запорізької міської організації "Сильна Україна" Дмитро Веліканов, у вівторок "лідер Запорізької міської організації Партії регіонів Роман Таран і керівник Запорізької міської організації партії "Сильна Україна" Валерій Едель підписали меморандум про співпрацю та спільні дії місцевих парторганізацій".

У прес-службі зазначили, що місцеві політичні партії "Партія Регіонів" і "Сильна Україна" "прийняли спільне рішення про об'єднання конструктивних сил навколо спільної мети - побудови справедливого суспільства, в якому громадяни будуть жити гідно".

"Ми заявляємо, що процес злиття ми бачимо як процес об'єднання партнерів, що мають рівні права в оновленій політичній силі. Об'єднання буде ефективним у форматі вступу представників партії "Сильна Україна" до лав Партії регіонів. Це процес консолідації найбільш конструктивних сил - свідчення того, що в українській політиці йде здорове начало", - цитує прес-служба текст меморандуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада може прийняти закон про перенесення України на Марс - "нунсівець"

Як зазначив керівник фракції Партії регіонів у Запорізькій міській раді Роман Таран, "наші програми багато в чому схожі і спрямовані на розвиток країни. І такий формат взаємин - факт про наш взаємодії".

"Об'єднавшись, ми будемо працювати більш ефективно. У нас є одна головна мета - модернізація всієї державної гілки влади. У нас є взаєморозуміння, наша мета і шляхи її досягнення збігаються і ми готові разом проводити реформи. Рішення проблем запорожців важливіше політичної конкуренції", - заявив керівник фракції "Сильна Україна" в Запорізькій міській раді Валерій Едель.

ВІДЕО: Колесніченко обізвав Шевченко з FEMEN "проституткою" та "п'яною бабою"

За даними прес-служби Запорізької міської організації "Сильна Україна", 17 березня в Києві пройдуть з'їзди Партії регіонів та "Сильної Україна" на яких, буде прийнято рішення про злиття двох партій на вищому рівні.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі "Сильна Україна" влилася в Партію регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути