четвер, 01 грудня 2011 18:56

У Вінниці підприємці вийшли на мітинг через одного

У Вінниці підприємці вийшли на мітинг через одного

1 грудня об 11.45 в двоповерховому торговельному центрі "Вишенський", що розташований на околиці спального мікрорайону Вишенка у Вінниці, продавці збираються на страйк.

Він мав розпочатися о 12.00 на площі Василя Стуса перед адміністративним приміщенням "Книжка". Продавці на першому поверсі продають овочі, фрукти, рибу, м'ясо. Згортати торгівлю не збираються, але домовляються, що половина йде, а інша торгує за них.

Продавець олії, масла й майонезу Оксана Тітова, 55 років, посилає на страйк свою дочку Наталю, а сама залишається торгувати.

"За місце плачу 1500 гривень оренди в місяць. В день чистої  виручки маю 150. Тому буду торгувати, а дочка хай йде", - каже.

На другому власниця ятки з жіночим одягом 30-річна Наталя Кушнір ховає манекен зі штанами у бутік. Закриває його білими ролетами-жалюзями і чіпляє скотчем листок "Переоблік влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінницькі підприємці оголосили владі "переоблік"

"Мушу йти на страйк, бо інакше з нового року мені прийдеться взагалі закритися", - говорить Кушнір і загортається у синій в'язаний шарф.

На неї дивляться інші продавчині, які не закриваються.

"Наташка сама собі хазяйка, вирішила — пішла, а я реалізаторка, мені моя хазяйка не казала закриватися", - говорить жінка, що торгує дитячим одягом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет з прав захисту громадян закликав українців вийти 1 грудня на страйк

"А толку з того? Ми минулого року теж ходили бастувати, але крім збитків нічого не добилися", - додає їй інша, що торгує жіночими кофтинами.

У Вінниці продуктовий ринок "Урожай" та ринок автозапчастин "Сатурн" відмовилися брати участь у акції протесту. Продавці кажуть, через те, що власники цих ринків — депутати і чиновники.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці підприємці вийшли на мітинг через одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути