четвер, 01 грудня 2011 14:15

У Львові підприємці проігнорували акцію руху "Вперед!"

У Львові підприємці проігнорували акцію руху "Вперед!"

Анонсована на 12.00 всеукраїнська акція "Вперед" у Львові не відбулася. Жоден приватний підприємець не закрив свій магазин. Водії, яких організатори закликали сигналити, теж не приєдналися.

"Ми роздавали підприємцям таблички з написом "переоблік". Більше двох тисяч роздали. Але люди всі якісь інертні. Не захотіли приєднатися. Звикли до влади чи що? Але це було лиш попередження. Далі будемо робити серйозніші акції", - сказав координатор акції Олександр Мазанько.

На ринках продавці теж не захотіли повісити таблички.

"А нащо? В мене і так клієнтів мало. Закриюся, то інші бабки зароблять. Шеф також заборонив закриватися. Це все велика політика. Їм лиш би на наших горбах грошики заробити. Людей за сміття вважають. Самі жирують, а нас як м'ясо на барикади випхати хочуть", - розповіла продавщиця жіночого одягу ринку "Галицький" Степанія Сурмай.

Організатори акції поставили біля пам'ятника королю Данилу намет. Але весь час він був порожнім. Через 20 хвилин після акції прийшов чоловік і почав його складати.

Зараз ви читаєте новину «У Львові підприємці проігнорували акцію руху "Вперед!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути