вівторок, 22 травня 2012 12:28

У Вінниці комуністи продали морозиво по 25 коп
5

У Вінниці комуністи продавали ванільне морозиво в стаканчиках "Рудь" по 25 коп. В обідню пору розбили намет в центральному парку Козицького, де гуляє багато людей.

Поставили холодильник, який позичили у фірми "Рудь". Повісили табличку "Морозиво по 25 копійок".

"Ми хотіли нагадати людям, що такі ціни — це реальність. А те, що на День Європи "Пролісок" у кіосках коштував по 2,50, це неправильно, це наслідки капіталізму. Так не повинно бути, - пояснив секретар обласного осередку Комуністичної партії Сергій Драчук. - Акцію провели під гаслом "Повернемо щасливе дитинство", тому що саме виповнилось 90 років з дня створення Всесоюзної піонерської організації. Вранці ми провели з піонерами урочисту лінійку біля Меморіалу Слави й пов'язали червоні галстуки ще двом підліткам, які вирішили стати піонерами. Потім діти допомагали нам продавати морозиво. Запрошували перехожих до намету".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західні країни оголосили Україні "холодну війну" - Компартія

За словами комуніста, продали всього 500 пачок. Фірма "Рудь" пішла КПУ назустріч - позичила холодильник і морозива продала дешевше, адже це соціальна акція.

"На руки давали максимум чотири пачки. Виняток зробили тільки для молодят. Через парк йшло весілля. Їм продали аж 15 пачок, - додав Драчук. - Найбільше підходили дітлахи й з округленими від подиву очима нишпорили в кишенях за копійками. Дуже зворушливо було, коли чотири бабусі підходили. Зі сльозами на очах згадували своє дитинство, коли були саме такі ціни й все було набагато доступніше, чим зараз. Хочемо повернути людям таке життя".

Виручені гроші комуністи передали міській ветеранській організації. Це близько 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці комуністи продали морозиво по 25 коп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути