вівторок, 16 листопада 2010 18:21

У Верховну Раду пустили мітингувальників

У Верховну Раду пустили мітингувальників

У Верховній Раді України проходить зустріч за круглим столом представників підприємців, які зібралися сьогодні на акцію протесту, і народних депутатів від більшості, на якій обговорюються проблемні питання, які стали причиною пікетування парламенту.

У ході акції протесту з числа підприємців були обрані кілька людей для зустрічі з народними депутатами.

Від коаліції, зокрема, присутні лідер фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов, Владислав Лук'янов, Інна Богословська, Ірина Горіна.

Єфремов запевнив представників бізнесу, що всі пропозиції підприємців будуть вислухані і по них буде проведено обговорення.

З боку підприємців Оксана Продан, яка присутня на зустрічі, пообіцяла продемонструвати стійкість і непоступливість у відстоюванні інтересів підприємців.

У той же час, у залі пленарних засідань парламенту народні депутати продовжують голосувати за поправки до Податкового кодексу. Вже повністю прийнятий розділ перший "Загальні положення".

Нагадаємо, що сьогодні в Україні проходить хвиля мітингів дрібних підприємців, які хочуть не допустити прийняття нового Податкового кодексу Верховною Радою.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «У Верховну Раду пустили мітингувальників ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути