вівторок, 16 листопада 2010 17:11

На Тернопільщині владу відправляли на цвинтар (ФОТО)

Тернопільські підприємці під час мітингу проти прийняття Податкового кодексу запалили свічки на сходах місцевої ОДА. Під стінами адміністрації зібралося кілька тисяч людей.

"Хотіли нас тим кодексом поховати. Ми їм свічками відповідаємо, що скоріше вся влада піде на цвинтар, ніж вони підприємців погублять. Будемо стояти тут і сьогодні, і завтра, і доки треба буде" — розповіла підприємець з центрального ринку Наталія Шоломейчук.

Пікетувальники поставили свічки під ноги міліціонерам, які живим ланцюгом закрили фасад адміністрації, не пускаючи мітингувальників у середину будівлі.

На час мітингу в Тернополі припинили роботу ринки. Частина підприємців поїхала до Києва протестувати проти прийняття нового варіанту Податкового кодексу. Пікетувальники розповідали, що правоохоронці не давали можливості перевізникам везти підприємців на мітинг автобусами і залякували їх. Тож добиратися до столиці тернополянам доводилося власними автомобілями, або залізницею.

"Я 4 листопада в Київ їздив. Тоді теж довелося добиратися об'їзними шляхами. Два автобуси, які ми замовляли, не приїхали. Їх власників "даішники" залякали. Казали, що ліцензію заберуть, якщо вони нас повезуть. Ми вночі одного знайомого з бусом видзвонили, він погодився їхати. Але з Тернополя виїжджали не по центральній трасі, а селами, бо інакше нас ще б з міста не випустили", - поскаржився підприємець Віталій Березовський.

Тернопільські підприємці вп'яте пікетують обласну адміністрацію.

Мітинги проти прийняття Податкового кодексу пройшли майже у кожному обласному центрі України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині владу відправляли на цвинтар (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути