пʼятниця, 31 жовтня 2008 13:03

У Ющенка поставили вимогу для участі Президента в телепрограмі

Умовою участі Президента України Віктора Ющенка в програмі "Свобода на Інтері", яка виходить в ефір сьогодні, 31 жовтня, була вимога скасувати запрошення на програму лідера комуністів Петра Симоненка.

Про це повідомили в прес-службі КПУ.

Зокрема, в Компартії заявляють, що вчора, 30 жовтня, об одинадцятій годині вечора ця вимога глави держави була доведена до керівництва каналу "Інтер" в такій формі, що "заперечувати означало, в кращому разі, - розпрощатися з роботою".

За словами комуністів, сьогодні з ранку, відповідно до вказівок Секретаріату Президента і за дорученням керівництва каналу "Інтер", прес-секретар Петра Симоненка був проінформований про скавування запрошення на участь в програмі "Свобода на Інтері".

Коментуючи ситуацію, що склалася, лідер Компартії Симоненко сказав, що це зайвий раз свідчить про відсутність свободи не тільки на "Інтері", але і взагалі свободи і прав людей в Україні. "А що стосується Президента, то його поведінка зрозуміла: правда, яку говорять комуністи, президентські очі коле", - уточнив нардеп.

"Президент розуміє, що в дискусії зі мною віч-на-віч, він не зможе приховати, що єдиною метою його так званої антикризової програми є отримання кредиту МВФ і його "дерібан" в свою користь і користь наближених до нього бізнес-групп", - підсумував лідер КПУ.

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко і Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко можуть сьогодні зустрітися в прямому ефірі телеканалу "Інтер". Зокрема, за деякими даними, 31 жовтня на телеканалі "Інтер" вийде спецвипуск програми "Свобода на Інтері", брати участь в якій запрошені перші особи держави, повідомляє ЛІга.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка поставили вимогу для участі Президента в телепрограмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути