вівторок, 04 березня 2008 08:32

У Ющенка кажуть, що "Регіони" порушили домовленості з коаліцією

Заступник Глави Секретаріату Президента України - представник Президента у Верховній Раді  Оксана Слюсаренко вважає, що Партія регіонів висуває надумані вимоги для недопущення розблокування роботи Верховної Ради, чим порушує раніше досягнуті домовленості з коаліцією.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Заступник глави СП заявила, що причини блокування роботи Ради є надуманими, а ПР губить при цьому симпатії своїх виборців.

"Меншостям, насамперед фракції Партії регіонів, варто зрозуміти, що всі більш-менш пристойні приводи для подальшого блокування Ради вже повністю вичерпані. Хаос, внесений "регіонами" у парламент, давно викликає неприйняття й осуд навіть у їхніх симпатиків", - сказала Слюсаренко.

Слюсаренко зазначає, що 29 лютого представники фракцій Ради прийшли до погодженого рішення почати конструктивну роботу парламенту.

"Можна говорити, що відбулося вербальне парафування протоколу про наміри розблокувати Раду. Сторони вийшли на рішення, які влаштовували опозицію, і коаліція з ними погодилася. Підсумки переговорів, проведених протягом п"ятниці, давали підстави вважати, що сесійні засідання відновляться вже завтра, 4 березня", - передає прес-служба слова Слюсаренко.

Вона вважає, що єдиним виходом із ситуації є негайний початок повноцінної роботи Ради.

3 березня прес-служба Ради заявила, що засідання погоджувальної ради голів комітетів і фракцій політичних партій, заплановане на 15:00 3 березня, перенесено у зв"язку з порушенням фракцією Партії регіонів домовленостей, напрацьованих робочою групою.

29 лютого голова фракції ПР Віктор Янукович допустив розблокування Верховної Ради 3-7 березня.

З 18 січня опозиція блокує засідання Верховної Ради.

Основними вимогами опозиції є прийняття постанови про обов"язковість проведення референдуму перед приєднанням України до Плану дій щодо членства в НАТО й відставка міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка кажуть, що "Регіони" порушили домовленості з коаліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути