четвер, 13 жовтня 2011 18:45

У Тягнибока не хочуть завтра чути лише про Тимошенко

У Тягнибока не хочуть завтра чути лише про Тимошенко

У ВО "Свобода" під час завтрашніх акцій у Києві не хочуть чути промови лише про Юлію Тимошенко та Юрія Луценка, адже політичних в'язнів в Україні набагато більше.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив голова прес-служби "Свободи" Юрій Сиротюк, говорячи про спільну участь опозиційних сил у Марші слави УПА.

"Ми б хотіли говорити на цьому заході не лише про окрему людину, а й про ті проблеми, які сьогодні є в Україні", - наголосив націоналіст.

Він запевнив, що дві людини (Тимошенко та Луценко - ред.), "які потрапили під каток політичних репресій, - це вже багато".

"Але сьогодні тисячі людей перебувають під цим катком. Подивіться, Лук'янівське СІЗО вже перенасичене в'язнями, яких можна назвати політичними. Як бачимо, політичні репресії стосуються не лише Луценка і Тимошенко, а й учасників Податкового майдану, "тризубівців", "свободівців" і т.д.", - уточнив Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бійці" Тимошенко поповнять "націоналістичну армію" на Марші слави УПА

На його думку, позавчорашні події під Печерським судом під час оголошення вироку Тимошенко засвідчили, що люди не готові вийти за когось конкретно.

"Лише якщо ми будемо говорити, що потрібно виходити за себе і за всіх, за ідею, за справедливість, саме тоді багато людей вийде", - підкреслив "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «У Тягнибока не хочуть завтра чути лише про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути