вівторок, 27 грудня 2011 17:49

У Тягнибока хочуть почути, що думає Ліна Костенко про пропозицію Тимошенко

У Тягнибока хочуть почути, що думає Ліна Костенко про пропозицію Тимошенко

Пропозиція ув'язненого лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко очолити єдиний опозиційний список високоморальній та патріотичній людині рівня письменниці Ліни Костенко свідчить про те, що Тимошенко розписується у власному політичному безсиллі.

Такий висновок можна зробити з коментаря Gazeta.ua голови прес-служби ВО "Свобода" Юрія Сиротюка.

"Така ідея свідчить про одне, що у країні були політичні діячі, які багато років займались політикою, а тепер вони говорять, що вже не можуть. Таким чином політики розписуються у тому, що вони не здатні очолювати політичні партії. Тимошенко ж не знає, чи вийде чи не вийде, тому по-іншому дивиться на політичну ситуацію", - підкреслив Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко закликала опозицію до об'єднання, аби "дати бій правлячій мафії"

За його словами, "Свобода" буде розглядати ідею щодо Ліни Костенко тоді, коли вона сама скаже, що готова очолити цей список.

"Нам спочатку потрібно почути реакцію Костенко... Якщо стане відомо, що ніяких чесних виборів не буде, що усе буде сфальсифіковане, а Ліна Костенко погодиться очолити єдиний список опозиції, тоді, звісно, треба йти однією колоною і скидати режим Януковича. Але за умови - у списку не повинно бути жодної людини, яка б не пройшла люстрації", - наголосив свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрухович сподівається, що його не запросять в опозиційний список

Націоналіст підкреслив, що ВО "Свобода" діє на принципах внутрішньої люстрації.

"Тобто будь-який комуніст, КДБіст не може потрапити у нашу партію, не кажучи вже про виборчий список. От як ми підемо в одному списку, де будуть комуністи, КДБісти? У нашого виборця є розуміння, що такі люди завтра стануть тушками. Я не уявляю собі українського націоналіста разом із людьми, які голосують за комсомол, російську мову і які кажуть, що Лозінський - герой України", - резюмував Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «У Тягнибока хочуть почути, що думає Ліна Костенко про пропозицію Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути