Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2011 11:59

У Тимошенко знайшли новий ляп прокуратури - документи з майбутнього

У Тимошенко знайшли новий ляп прокуратури - документи з майбутнього

Барон Мюнхаузен придумав 32 травня, а представники Генпрокуратури у справі Юлії Тимошенко – 31 квітня. Також існують документи, датовані датою, яка ще не наступила – 18 грудня 2011 року.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це на погоджувальній раді народних депутатів заявив перший заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"У будь-якій цивілізованій країні лише за цим фактом було б припинено судовий розгляд справи. У нас же суд керується не принципами верховенства права, а вказівками з Банкової.

Наша держава опиниться в повній міжнародній ізоляції, а в країні запанує терор страху", - наголосив "бютівець".

У зв'язку з цим фракція "БЮТ-Батьківщина" заявила, що наполягає на терміновому розгляді питання Тимошенко у Верховній Раді.

Також фракція вимагає рішучих і негайних дій Верховної Ради стосовно вдосконалення Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України, "аби виправити цю жахливу ситуацію, коли морально застарілі статті застосовуються владою для розправи з політичними опонентами".

"Ми звертаємося до голови Верховної Ради України зробити все, щоб не допустити жорсткого протистояння у Печерському суді під час оголошення вироку", - додав Кожем'якін.

За його словами, якщо суддя не дозволить народним депутатам бути присутніми у залі під час вироку 11 жовтня, фракція залишає за собою право діяти адекватно під час розгляду питань Вищої кваліфікаційної комісії суддів у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко знайшли новий ляп прокуратури - документи з майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути