пʼятниця, 19 серпня 2011 13:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Тимошенко - серцева недостатність?

У Тимошенко - серцева недостатність?

До колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко досі не пускають лікаря, якому вона довіряє. Депутати від БЮТ планують звернутися до Уповноваженого ВР України з прав людини Ніни Карпачової.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від БЮТ Сергій Соболєв.

"Лікаря, якому Тимошенко довіряє, до неї не допускають. Зараз звернулися до Уповноваженого з прав людини, яка тепер чомусь як у рота води набрала", - сказав нардеп.

"Ми, народні депутати, вимагаємо, щоб вона принаймні зустрілася з Тимошенко і далі теж почала наполягати на тому, щоб все ж таки пустили лікаря не з в'язниці, який буде робити забір крові", - зазначив Соболєв.

"Бютівець" також підкреслив, що до Тимошенко мають пустити лікаря не власного, а того, якому вона довіряє.

"Це не власний лікар, вони всі державні. Ми погоджуємося на лікаря, якому довіряємо. Це не є питання власного або не власного. Як можна довіряти лікарю з в'язниці, який буде брати забір крові? Це питання довіри до людини, яка буде надавати першу медичну допомогу", - наголосив він.

Соболєв також висунув припущення, що хвороба Тимошенко може бути пов'язана із серцевою недостатністю.

"За тої інформацією, яка іде і від адвокатів, і від простих людей, це саме серцева недостатність. Але що це насправді є - дуже важко сказати, бо таких проявів у неї ніколи не було", - додав нардеп.

Відповідаючи на запитання щодо стану здоров'я Тимошенко на цей момент, Соболєв наголосив, що її стан було видно вчора на суді.

"Видно було в суді як вона себе почуває. Переляканий Кірєєв навіть зробив перерву на три дні, бо не хотів брати гріх на душу", - додав він.

Нагадаємо, що в четвер, 18 серпня, під час судового засідання щодо "газової справи" Тимошенко стало зле.

До цього її захист просив допустити до неї її лікаря, у чому екс-прем'єру було відмовлено. Від послуг лікарів СІЗО Тимошенко відмовилась. "Знаючи з ким я маю справу, знаючи скільки людей полягло у донецьких териконах, я ніколи не довірю своє життя людям, яких Янукович поставив у СІЗО", - заявила вона.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко - серцева недостатність?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

123

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути