четвер, 18 серпня 2011 18:26

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко під час суду стало погано

Тимошенко під час суду стало погано

Печерський районний суд Києва оголосив перерву в засіданні щодо "газової справи" на 10 хвилин у зв'язку з тим, що підсудна екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко відчула себе недобре і попросила вийти із зали засідань.

Зокрема, під час обговорення питання зміни запобіжного заходу для екс-прем'єра, вона озвучила відповідне прохання випустити її на 5 хвилин. Головуючий у справі суддя Родіон Кірєєв оголосив перерву до 18:05, Тимошенко вивели із залу суду.

У призначений час екс-прем'єр повернулася до зали судових засідань під крики її прихильників "Юля, тримайся!". Після повернення Тимошенко виглядає краще.

Як повідомлялося, соратники Тимошенко стверджують, що стан здоров'я обвинуваченої різко погіршився. Адвокати зверталися до головуючого у справі судді Родіона Кірєєва з вимогою про негайне проведення медобстеження екс-прем'єра, однак той не відповів на клопотання.

Сама Тимошенко, звертаючись до суду, наполегливо попросила дати такий дозвіл. Проте Кірєєв сказав, що Тимошенко вже пропонували допомогу медиків СІЗО, але вона від неї відмовилася. Підсудна пояснила, що не довірить своє здоров'я цим лікарям.

Пізніше з проханням дозволити медобстеження екс-прем'єра до суду звернулася сторона державного обвинувачення.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко під час суду стало погано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути