Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2010 13:56

У Тернополі розпочали акцію "Табачник іди геть"

У Тернополі розпочали акцію "Табачник іди геть"

Радник міського голови Тернополя 23 річний Назар Зелінка з колегами з молодіжних організацій міста оголосили про початок всеукраїнської кампанії "Табачник іди геть".

Учасники акції закликають долучитися до акції всіх школярів, студентів, вчителів та викладачів "вишів".

"Напиши на шкільній чи аудиторській дошці, на молодіжному форумі, на асфальті, на дошці оголошень, всюди де тільки дозволить уява та не буде порушуватись благоустрій – Табачник – іди геть!", - йдеться у зверненні оргкомітету компанії.

Активісти вважають, що таким методом вдасться добитися від влади відставки новопризначеного міністра освіти. Своє повідомлення молоді люди поширюють у мережі Інтернет, через електронну пошту та блоги. В листі окремо звертаються до киян. Їм пропонують приклеїти таблицю з написом "Табачник -геть" на фасад міністерства.

"Під час кампанії, окрім запропонованого гасла будуть вітатися й інші вислови проти Табачника, - зазначив Назарій Зелінка. - Головне, щоб вони відповідали нормам моралі".

Активісти кампанії вважають, що керувати освітою в Україні не може людина з чіткими проросійськими поглядами. Табачника звинувачують у поширенні неправдивих даних про ОУН-УПА, в пропаганді російської мови в Україні та у фальсифікації конкурсу "Великі Українці", в результаті якої переможцем не став Степан Бандера.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі розпочали акцію "Табачник іди геть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

109

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути