вівторок, 11 червня 2013 14:55

У "Свободі" кажуть, що не причетні до побиття журналіста

У "Свободі" кажуть, що не причетні до побиття журналіста
Іллєнко: "Режим починає нову серію серіалу "загроза фашизму". Фото: pravda.com.ua

У партії "Свобода" запевняють, що націоналісти не причетні до побиття журналіста, виконавчого секретаря Київської міськорганізації Незалежної медіа-профспілки Георгія Ермана.

Про це заявив депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Режим починає нову серію серіалу "загроза фашизму". Тепер вони не просто будуть наймати гопників для побиття журналістів. Гопникам при цьому наказано кричати "Слава Україні!", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві невідомі напали на журналіста, вимагаючи, щоб він кричав націоналістичні гасла

"Спочатку режим намагався задавити нас фізичним терором - ловили під будинками наших активістів і ламали їм черепи кастетами. Але отримали відсіч і спалилися - тому почали діяти у кращих чекістських традиціях - тепер з'явилися псевдо-боївки "націоналістів", - зазначає депутат.

"Інформація з надійних джерел - журналісти і блогери (особливо ті, які щось колись критичне писали про "Свободу") - під загрозою. Сценарій такий - найняті владою бики з криками "Слава Україні!" нападають на них - а винні націоналісти і "Свобода". Старий, як світ, метод дискредитації", - підсумував Іллєнко.

Нагадаємо, 8 червня група невідомих осіб здійснила напад на журналіста, виконавчого секретаря Київської міської організації Незалежної медіа-профспілки Георгія Ермана. П'ятеро нападників вимагали від журналіста вигукувати на відеокамеру націоналістичні гасла та погрожували розправою через те, що він нібито ображав у своїх статтях націоналістів.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" кажуть, що не причетні до побиття журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути