вівторок, 06 вересня 2011 10:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У справі Тимошенко з'явилися нові докази фальсифікації - Власенко

У справі Тимошенко з'явилися нові докази фальсифікації - Власенко

Справа проти Юлії Тимошенко остаточно розвалилася. Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив адвокат Сергій Власенко.

"Основний аргумент обвинувачення полягав у тому, що нібито Тимошенко власноручно підготувала директиви, підписала їх, поставила на них печатку Кабміну і особисто передала їх керівнику НАК "Нафтогазу" Олегу Дубині, але вчора остаточно з'ясувалось, що жодної з цих дій Тимошенко не робила", - сказав Власенко.

За його словами, Юлія Тимошенко не готувала текст директив, не підписувала його, не ставила печатку уряду і не передавала Дубині.

"Це означає, що ті 24 томи матеріалів кримінальної справи просто юридично перестали існувати і перетворилися із документів і доказів у кримінальній справі в документи і докази по фальсифікації цієї кримінальної справи", - наголосив адвокат.

Власенко зазначив, що на документі стоїть не підпис Тимошенко, а факсиміле, незважаючи на експертизу, яка зроблена обвинуваченням, печатку могли поставити лише співробітники Секретаріату Кабміну, а текст директив Дубині передав екс-міністр палива та енергетики Юрій Продан, що вже підтверджено і самим Проданом, і Тимошенко, і Дубиною.

"Нехай прокуратура тепер встановлює, хто ставив факсиміле - це їхня робота", - додав адвокат.

Зараз ви читаєте новину «У справі Тимошенко з'явилися нові докази фальсифікації - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути