вівторок, 04 червня 2013 05:31

У справі побиття київських журналістів більшість міліціонерів відбулась доганами

У справі побиття київських журналістів більшість міліціонерів відбулась доганами
Фото: radiosvoboda.org

У справі про побиття журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя 15 співробітників міліції притягнуто до дисциплінарної відповідальності, і одного - до кримінальної.

Про це повідомив заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров. Таке рішення було прийнято після службової перевірки щодо подій у Києві під час суспільно-політичних акцій, пише ЛігаБізнесІнформ.

"Цій справі приділяється багато уваги. Ми неодноразово зверталися з проханням надати ще яку-небудь інформацію, яка може бути корисною слідству. На жаль, така інформація поки до нас не надходить. А деякі особи використовують цю інформацію, щоб заробити собі певні дивіденди", - сказав Татаров, слова якого наводить прес-служба президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За побиття журналістів і бійки в Києві звільнений заступник начальника столичної міліції

Татарів розповів, що у цій справі працює слідчо-оперативна група у складі 45 осіб, також проведено більше 200 процесуальних дій.

Водночас заступник керівника Управління зі зв'язків із громадськістю МВС України Сергій Бурлаков повідомив, що у разі виявлення ознак кримінального злочину ця справа буде передана до органів прокуратури.

Перший заступник начальника Головного управління Генеральної прокуратури України Олександр Свірін зазначив, що стан розгляду справи про побиття журналістів систематично перевіряється на рівні керівництва ГПУ.

Зараз ви читаєте новину «У справі побиття київських журналістів більшість міліціонерів відбулась доганами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути