Ексклюзиви
понеділок, 03 червня 2013 20:10

Сніцарчук та Содель випадково зустріли Тітушка в універмазі "Україна"

Сніцарчук  та Содель випадково зустріли Тітушка в універмазі "Україна"
Фото: podrobnosti.ua

Сьогодні ввечері, 3 червня, журналістка Ольга Сніцарчук повідомила, що зустріла фігуранта справи про напад на журналістів Вадима Тітушко в універмазі Україна в Києві.

"Як таке може бути? Вийшли з Содель з дільниці. Зайшли в універмаг Україна щось з'їсти. Практично ніколи тут не буваємо. Йдемо з підносом. І тут хтось кричить і махає:" Аааа, добрииий день ", - пише Сніцарчук на своїй сторінці в Facebook.

"За столиком нам махає Тітушко. Сидить ще з двома колегами. З компанії на Михайлівській. Ми сіли за стіл. Взялися за мобільні. Компанія встала і пішла." Пріятного! ", - Процитувала журналістка Тітушко.

Нагадаємо, 18 травня в ході бійки на вулиці Великій Житомирській у Києві постраждала журналіст 5 каналу Ольга Сніцарчук, а також фотокореспондент газети Коммерсант Влад Содель. Міліція порушила кримінальну справу, триває слідство.

Підозрюваний у нападі на журналістів житель Білої Церкви Вадим Тітушко був затриманий, проте рішенням суду відпустили під заставу в 23 тисячі гривень.

Пізніше в Міністерстві внутрішніх справ заявили, що Сніцарчук відмовилася від надання державної охорони.

Зараз ви читаєте новину «Сніцарчук та Содель випадково зустріли Тітушка в універмазі "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

148

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути