четвер, 30 травня 2013 22:14

Янукович засудив дії Тітушка

Янукович засудив дії Тітушка
Віктор Янукович Фото: lenta.ru

Президент України Віктор Янукович засудив дії тих, хто порушив права журналістів і підняв руку на свободу преси 18 травня в Києві. Про це Янукович повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

"Я категорично засуджую дії тих, хто порушив права журналістів і підняв руку на свободу преси. Як президент, закликаю відповідні інститути влади дати належну правову оцінку випадку, який стався в Києві 18 травня під час суспільно-політичної акції", - сказав Янукович.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бритоголові побили ногами журналістів під час сутички у центрі Києва

Як повідомлялося, 18 травня вдень на вул.Велика Житомирській у Києві виник конфлікт між представниками опозиції і групою невідомих молодих людей спортивної статури, який згодом переріс у бійку. Молоді чоловіки почали кидатися пляшками з водою і камінням. У результаті кілька людей отримали тілесні ушкодження.

Під час інциденту постраждали журналістка "5 каналу" Ольга Сніцарчук і фотограф видання "Комерсант" Владислав Содель. У побитті журналістів підозрюють Вадима Тітушка.

Зараз ви читаєте новину «Янукович засудив дії Тітушка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути