четвер, 09 серпня 2012 18:30

Спецтема: Луценко за ґратами

У справі Луценка є всі підстави для виправдання екс-міністра - Кармазін

У справі Луценка є всі підстави для виправдання екс-міністра - Кармазін
За словами нардепа, всім очевидно, що там складу злочину не було ні по тій справі Луценка, ні по другій. Фото: advocat-cons.info

У судовій справі за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в незаконному продовженні оперативно-розшукових заходів щодо водія екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка є всі підстави для виправдання Луценка.

Так вважає народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Кармазін, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко й Тимошенко будуть депутатами 7-го скликання - нардеп

"Я вважаю, що по цій справі є всі чіткі підстави для виправдання Луценка. Іншого в них нічого немає, - говорить нардеп. - Та справа валиться, бо там рішення Європейського Суду є по незаконності затримання, порушеннях і політичній вмотивованості. І зараз має бути Вищий суд із питань кримінальних і цивільних справ. Потім звісно Європейський Суд із прав людини".

На думку Кармазіна, "як би воно не йшло, але сили вистачить для того, щоби всі ці процедури завершити".

"Усім очевидно, що там складу злочину не було ні по тій справі, ні по другій. Зараз хотіли ще доплюсувати, до 10-ти років там добавити. Але вже перейшли на статтю, яка взагалі не передбачає позбавлення волі, тільки обмеження волі. І жоден ЗМІ не побачив, що там лише штраф або обмеження волі, а не позбавлення волі. А це зовсім різні речі", - наголосив "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «У справі Луценка є всі підстави для виправдання екс-міністра - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути