середа, 08 серпня 2012 09:29

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко й Тимошенко будуть депутатами 7-го скликання - нардеп

Луценко й Тимошенко будуть депутатами 7-го скликання - нардеп
На думку Кармазіна, Луценко й Тимошенко просто зобов'язані стати народними депутатами наступного скликання. Фото: karmazin.org.ua

І Луценко, і Тимошенко будуть депутатами 7-го скликання, вони просто зобов'язані ними стати.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Кармазін.

"Щодо виборчого законодавства, то я вважаю, що там є шпаринки, які дозволяють обратися і Тимошенко, і Луценку при певних обставинах, - говорить він. - Наприклад, протягом чотирьох років по мажоритарці вони можуть пройти. Не варто також забувати, що в Луценка вже півтора року сидіння під вартою. І це ще касації не було".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармазін творитиме з Ляшком народну опозицію

Нардеп нагадав, що Європейський суд із питань прав людини визнав по семи позиціях затримання й арешт Луценка незаконним. Тому, на його думку, в будь-який момент може виникнути ситуація, коли "все це поставиться абсолютно під сумнів".

"Склад злочину в Луценка просто сміхотворний. Я не кажу вже про той склад злочину, який зараз там ліплять у Харкові Тимошенко. Про якісь усні вказівки по справі ЄЕСУ, коли вона була депутатом. Ну, це взагалі смішно. Так можна взагалі посадити будь-кого, що він дає усні вказівки Януковичу, скажімо. Це просто абсурдно", - вважає Кармазін.

"Тому я абсолютно переконаний, що відповідно до діючого законодавства, Тимошенко й Луценко зможуть стати народними депутатами. Причому ще до наступного скликання", - наголосив "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Луценко й Тимошенко будуть депутатами 7-го скликання - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути