Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2011 13:29

У справі Луценка прокуратура заплуталась з показами свідків - адвокат

У справі Луценка прокуратура заплуталась з показами свідків - адвокат

Прокуратура створює незрозумілі дії показами свідків у справі екс-міністра Юрія Луценка.

Такий висновок можна зробити з коментаря адвоката екс-міністра Олексія Баганця, який він дав журналістам після закінчення суду.

"Сьогоднішній свідок Микола Курко у своїх показах доводить, що він знав, що Леонід Приступлюк буде оформлений на роботу у департамент розвідно-пошукової діяльності, але фактично працюватиме водієм міністра. А сьогодні він сказав, що цих показів не підтверджує і, що він про це не знав. Це основний лейтмотив допиту свідка Курка", - зазначив адвокат.

Сьогодні не з'явився свідок Валерій Мельник, покази якого перегукуються з розповідями Курка.

"Це дуже важливий свідок. Я сьогодні питав у Курка, чи проводилася йому очна ставка з Мельником. Він заявив, що не проводилася. Я спитав, чи знайомив його слідчий з показами Мельника. Він заявив що не пам'ятає, що у нього це вибило з пам'яті. Я звернувся до суду, щоб він ознайомився з протоколами своїх допитів. Після цього він пригадав, що заходив в кабінет до Мельника і питав, на яку посаду призначати Приступлюка. Мельник дав вказівку передати документи Приступлюка у департамент розшуково-пошукової діяльності, а там знають на яку посаду. Тобто Луценко йому ніяких вказівок не давав", - наголосив Баганець.

Мельник був заступником начальника апарату міністра і фактично правою рукою Луценка. Він дав покази, на яких ґрунтується обвинувачення.

Зараз ви читаєте новину «У справі Луценка прокуратура заплуталась з показами свідків - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути