понеділок, 14 травня 2007 16:42

У списку "Нашої України" - батько Порошенка, Геращенко і Каськів

У списку "Нашої України" - батько Порошенка, Геращенко і Каськів
З"їзд політичної партії "Народний Союз Наша Україна" затвердив виборчий список кандидатів у народні депутати, який сьогодні буде передано на реєстрацію до Центральної виборчої комісії.

До списку, крім членів "Нашої України", включені і ряд членів інших політичних сил. Зокрема, до списку НСНУ увійшли голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев, музикант Святослав Вакарчук, лідер політичної партії "Пора" Владислав Каськів, народний депутат 4-го скликання Георгій Манчуленко, народний депутат 4-го скликання, а нині секретар РНБО Іван Плющ, народний депутат 5-го скликання, який входив до блоку "Наша Україна" від ПППУ, Микола Оніщук, батько народного депутата Петра Порошенка Олексій Порошенко, президент УНІАН Ірина Геращенко, міністр оборони України Анатолій Гриценко, а також ряд інших відомих політичних діячів.

За затвердження списку проголосували 517 делегатів, проти - 1, утримався – 1. Всього на з"їзді було зареєстровано 559 делегатів.

Як повідомив лідер "Нашої України" В"ячеслав Кириленко, політрада прийняла рішення рекомендувати з"їзду затвердити виборчий список у тому ж вигляді, що і на попередньому етапі з"їзду без жодних вилучень і додатків за алфавітним порядком.

За його словами, протягом 10 днів, які віддаються на реєстрацію, буде проведено наступний етап з"їзду, на якому буде визначена черговість із затвердженого сьогодні переліку, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У списку "Нашої України" - батько Порошенка, Геращенко і Каськів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути