четвер, 24 вересня 2015 18:11

У соцмережах висміяли російський фейк про "п'яного" Порошенка
22

У четвер, 24 вересня, російські ЗМІ видали новий фейк про те, що нібито п'яний президент України Петро Порошенко приїхав в аеропорт і мав намір терміново поговорити зі своїм російським колегою Володимиром Путіним, але був знятий з рейсу українськими спецслужбами.

Користувачів соцмереж потішила нова вигадка російської пропаганди.

"І російські бабки один одному будуть це розповідати, сидячи на лавці - не просто так же пишуть, було адже, було!", - відреагував на пропаганду росЗМІ блогер Єгор Коряков.

Висміяв фейк і головний редактор сайту "24tv.ua" Анатолій Яворський: "Є ще порох у Порошенка! Ох і фантазія у людей! Розіпнутий хлопчик і снігурі" відпочивають"!

Розніс брехню кремлівських ЗМІ на своїй сторінці в соцмережі Facebook журналіст Антон Комаров: "Сьогодні російські г ** ноЗМІ поширили ось таку "новину". Посилаються на реально існуючу німецьку журналістку Христину Нагель. Та ось біда. Христина Нагель - кореспондент в Берліні. Редакція WDR 5 мені відповіла, що вони не підтверджують інформацію, видану російськими г ** ноЗМІ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зараз ви читаєте новину «У соцмережах висміяли російський фейк про "п'яного" Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути