середа, 22 квітня 2020 22:10

У "Слузі" назвали Саакашвілі "тараном" і чекають на фракцію

У "Слузі" назвали Саакашвілі "тараном" і чекають на фракцію
Верховна Рада може розглянути призначення Саакашвілі у п'ятницю. Фото: Reuters

Питання призначення Міхеіла Саакашвілі на посаду віцепрем'єр-міністра з питань реформ обговорюють всередині фракції "Слуга народу". Остаточно депутати визначаться перед позачерговим засіданням Верховної Ради у п'ятницю 24 квітня.

Про це сказала заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

"В п'ятницю ми запросили пана Саакашвілі на засідання фракції, яке відбудеться до позачергового засідання.

Відповідно, всі матимуть можливість поставити питання, і ми тоді остаточно зрозуміємо, яка є підтримка у фракції з цього питання. Тобто теоретично дійсно в п'ятницю можна буде додати цей пункт до порядку денного, можливо, в те засідання, яке вже заплановане, чи інше. Все залежить від того, як остаточно фракція визначиться після зустрічі з кандидатом", - цитує "слугу" "Радіо Свобода"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд тасуватимуть далі, поки не стане ідеальним - Зеленський

"Як я це розумію, якраз пан Саакашвілі міг би бути корисним саме в кризовій ситуації, коли треба бути по-хорошому тараном реформ. У нього є досвід у Грузії, коли він був президентом. Якраз така посада у виконавчій владі, більш доречна до його професійних, особистих якостей, ніж, наприклад, коли він був головою обласної державної адміністрації в Одесі.

Але знову ж таки є питання, які стосуються його повноважень, якихось конкретних планів, власне, ми б хотіли почути це від нього особисто", - сказала Кравчук.

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі мав співбесіди з президентом Володимиром Зеленським і прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі" назвали Саакашвілі "тараном" і чекають на фракцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути