Ексклюзиви
середа, 22 квітня 2020 14:30

Саакашвілі був на співбесідах у Шмигаля і Зеленського

Саакашвілі був на співбесідах у Шмигаля і Зеленського
Саакашвілі заговорив про "сміливі рішення й реформи". Фото: @SaakashviliMikheil

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі готується до роботи в Кабінеті міністрів. Про це він заявив у Facebook у середу.

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віцепрем'єром уряду України з питань реформ.

У мене також була дуже змістовна й корисна розмова з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді", - повідомив він.

Саакашвілі заявив, що "підтримував президента Зеленського під час виборів, весь той час, який він обіймає цю посаду, і пов'язує з його командою великі надії для України".

"Попереду в нас дуже складний період і в економіці, і в цілому по життю в країні. Нам зараз, як ніколи, потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах", - написав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада у п'ятницю збереться двічі. Що розглядатимуть

"Я представлю у Верховній Раді свої пропозиції щодо необхідних змін як частину урядової юпрограми уряду Шмигаля з конкретними напрацюваннями, які з'явилися в мене як поза межами України, так і в період моєї роботи в Україні, ґрунтуючись як на позитивному, так і на негативному досвіді.

Разом із командою президента я готовий працювати з усіма патріотичними силами в парламенті України і з іншими політичними силами в суспільстві, для того щоб Україна з найменшими втратами пережила поточну світову економічну кризу й упоралася з усіма викликами. Я сподіваюся бути надійним членом команди і стати в нагоді народу України, зробивши щось корисне для людей.

Я також сподіваюся використовувати свій міжнародний досвід, для того щоб бути корисним членам урядової команди, в тому числі у відносинах з міжнародними фінансовими організаціями, посилити престиж України та її інтеграцію з міжнародними спільнотами, щоб відстояти насамперед інтереси українського народу і сприяти прогресу в країні", - заявив Саакашвілі.

З повідомлень ЗМІ, призначення Міхеіла Саакашвілі віцепрем'єром з питань реформможуть розглянути на засіданні Верховної Ради 24 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі був на співбесідах у Шмигаля і Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути