середа, 22 квітня 2020 13:50

Рада у п'ятницю збереться двічі. Що розглядатимуть

Рада у п'ятницю збереться двічі. Що розглядатимуть
Попередньо депутати збиралися у сесійній залі минулого тижня. Фото: iportal.rada.gov.ua

Верховна Рада у п'ятницю, 24 квітня, проведе 2 засідання.

У порядку денному першого засідання - 10 питань. На другому планують розглянути 1 питання, повідомляє "Українська правда".

Нардепи розглянуть 4 проєкти постанов про скасування рішення про внесення змін до регламенту та проєкт постанови про скасування закону про внесення змін до закону про місцеве самоврядування.

Також у порядку денному проєкт змін до Виборчого кодексу щодо розміру грошової застави. Пропонується зменшити виборчі застави у 9 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі будуть призначати в уряд - ЗМІ

Серед іншого - законопроєкт щодо безпеки використання ядерної енергії, зміни до Кодексу про адмінправопорушення щодо штрафних балів, зміни до закону про Національне антикорупційне бюро щодо підстав звільнення директора бюро за корупційне правопорушення, 2 проєкти закону про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Також на порядку денному - законопроєкти про внутрішній водний транспорт, про врегулювання кризи неплатежів на ринку електричної енергії та питання сертифікації оператора системи передачі, щодо визначення відповідальності за формування системи ціноутворення у будівництві автомобільних доріг загального користування.

На другому засіданні розглянуть проєкт постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування оприлюднених у ЗМІ фактів можливих корупційних дій посадових осіб органів державної влади, які призвели до значних утрат дохідної частини бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Союзниками "слуг" у голосуваннях встигли стати всі фракції. Статистика

16 квітня Верховна Рада проголосувала за зміни до регламенту для протидії спаму з поправками до законопроєктів. "За" проголосували 242 із 356 нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Рада у п'ятницю збереться двічі. Що розглядатимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути