понеділок, 15 березня 2021 15:46

У "Слузі народу" пояснили, чому вигнали Дубінського

У "Слузі народу" пояснили, чому вигнали  Дубінського
У "Слузі народу" назвали причину виключення Дубинського з партії. Фото: УНН

Голова політсили "Слуга народу" Олександр Корнієнко пояснив причину виключення з партії "Слуга народу" народного депутата Олександра Дубінського. Це нібито сталося через непокору керівним органам партії, заявив він на брифінгу.

"14 березня Олександр Анатолійович опублікував відеозвернення, згідно з яким він скликав конференцію, потім оголосив про результати цієї конференції. На ній було ухвалено рішення про обрання голови та членів політичної Ради Київської обласної організації. Відповідно до статуту, таке рішення не можна ухвалювати без попереднього погодження головою партії та головами політради та Національної ради громад. Це є грубим порушенням статуту партії. Після цього було прийнято рішення про його виключення", - розповів Корнієнко.

Голова політсили наголосив, що попри виключення з партії, Дубінський однаково залишиться заступником голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики.

"Парламентська діяльність та партійна абсолютно різні. Вони десь перетинаються по закону, десь не перетинаються. Він (Олександр Дубінський - Gazeta.ua) виключений з фракції "Слуга народу", але залишається позафракційним депутатом. І відповідно заступником керівника голови комітету він залишається так само, працює і так само вносить ініціативи та закони", - відмітив Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Дубінським нависли чорні хмари

Народного депутата Олександра Дубінського, проти якого США запровадили санкції, виключили з членів партії "Слуга народу".

Раніше Олександр Дубінський увійшов до керівного органу "Слуги народу".

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" пояснили, чому вигнали Дубінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути