середа, 21 грудня 2011 13:17

У СІЗО розповіли, що Тимошенко обстежили і жодних скарг від неї не було

У СІЗО розповіли, що Тимошенко обстежили і жодних скарг від неї не було

У Державній пенітенціарній службі розповіли, що екс-прем'єра Юлія Тимошенко обстежила медична комісія, та скарг від ув'язненої не було.

"Державна пенітенціарна служба України повідомляє, що сьогодні, 21 грудня 2011 року, медичною комісією з числа фахівців ДПтС України було здійснено огляд Ю.Тимошенко – скарг від ув'язненої не надходило, протипоказань відносно  її участі у судових засіданнях лікарями не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Однак, згідно з повідомленням пенітенціарної служби, Тимошенко письмово відмовилась від участі у запланованому на сьогодні засіданні апеляційного суду м.Києва , про що персоналом Київського СІЗО було проінформовано вказаний суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд думає над законністю другого арешту Тимошенко

Наразі Тимошенко продовжує перебувати в медико-санітарній частині Київського СІЗО. Стан її здоров'я контролюється медперсоналом установи, зазначили там.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 21 грудня, колегія суддів Апеляційного суду Києва прийняла рішення розглядати апеляцію екс-прем'єра Юлії Тимошенко на повторний арешт у справі "ЄЕСУ" без її участі у судовому засіданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд перейшов до розгляду апеляції Тимошенко по суті

Зокрема, головуюча суддя Ольга Єфімова повідомила, що 20 грудня в суд надійшла заява Тимошенко про те, що вона просить розглядати апеляцію за її відсутності.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО розповіли, що Тимошенко обстежили і жодних скарг від неї не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути